" " " "
top of page

Wacht niet tot carnaval voor een leuk verkleedfeestje!
Verkleedartikelen voor alle themafeestjes in heel Antwerpen


Een feestje zonder ambiance is geen echt feestje. En om ambiance te maken, zijn verkleedartikelen onmisbaar. Bij feestartikelen Albert in Mortsel vind je een uitgebreid assortiment aan feest- en verkleedartikelen voor alle soorten themafeestjes.

Niet alleen met carnaval, maar ook voor andere gelegenheden is het altijd amusant om een verkleedfeestje te organiseren. Zorg voor extra sfeer en ambiance op jouw zomers tuin- of zwembadfeestje en laat je gasten in een leuk kostuum komen. Van grappige cowboy- en indianenoutfits en kostuums met een tropische Hawaiiprint tot verkleedkostuums met specifieke thema’s, zoals 1001 nachten, camping Kitch en Aquarius. Bij Feestartikelen Albert kan je heel het jaar door terecht voor exotische verkleedartikelen in verschillende kleuren, maten en designs.

Heb je een barbecue of een verjaardagsfeestje op het programma staan? Zorg ervoor dat iedereen direct in de stemming komt door van jouw feestje een supercool verkleedfeestje te maken! Laat de genodigden naar jouw party komen in speciale themakledij en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van.Maak jouw feestje compleet met bijbehorende decoratieartikelen


Op zoek naar bijbehorende decoratie- of feestartikelen voor de setting van jouw evenement? Ook dan ben je bij Feestartikelen Albert in Mortsel aan het juiste adres. Versier jouw huis met kleurrijke verjaardagslingers en voorzie een paar bijpassende feesthoeden en extra grote brillen om memorabele foto’s te maken. Ook voor snorren, neuzen, partyhoedjes, etc. zit je goed bij Feestartikelen Albert. Neem contact op om jouw feest- en verkleedartikelen te reserveren en maak van jouw feestje een spetterende party om nooit meer te vergeten!Ben je op zoek naar originele verkleedartikelen in regio Mortsel? Breng een bezoekje aan Feestartikelen Albert en kom eens horen hoe jouw feestje kan knallen!85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuur en verkoop van sintpakken en zwartepietpakken

Zie ginds komt… Feestartikelen Albert: dé kledingwinkel voor Sint en Piet Je altijd al afgevraagd waar Sinterklaas en Zwarte Pieten die prachtige kostuums toch vandaan halen? Hun best bewaarde geheim:

Comentários


bottom of page