" " " "
top of page

Bij Feestartikelen Albert moet je zijn voor een Studio 100 kostuum in Mortsel, Antwerpen!

Feestartikelen Albert is de N°1 voor Studio 100 verkleedkleren

Waar vind je Studio 100 verkleedkleren of Studio 100 carnavalkleding? Bij Feestartikelen Albert in Mortsel, Antwerpen natuurlijk! Hier ontdek je alles om jezelf van kop tot teen om te toveren in je favoriete Studio 100 figuur.

Voor kleine én grote Studio 100 fans

Natuurlijk hebben wij voor kinderen alles in huis, maar ook volwassenen komen hier zeker aan hun trekken om de perfecte Studio 100 outfit aan te trekken. Alle maten zijn bij ons beschikbaar!

De vrolijkste Bumba

De ondeugende, altijd goedgezinde clown Bumba, zijn beste maatje Bumbalo of zijn liefste vriendinnetje Bumbina zijn allemaal van de partij in onze verkleedwinkel.

Alle kleuren van K3

Zingen en dansen met Hanne, Marthe en Julia in een K3 regenboog jurk of schitteren in een K3 glitterpak: waan jezelf een echt K3-tje bij Feestartikelen Albert.

De Nachtwacht

Eruit zien als elfje Keelin? Lijken op vampier Vladimir? Monsters of andere kwade wezens in de onderwereld verslaan gaat makkelijker in een De Nachtwacht outfit. Nu verkrijgbaar bij Feestartikelen Albert.

Iets anders?

Een ander Studio 100 kostuum? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Andere Studio 100 verkleedkleren zijn mogelijk op bestelling. Spring dus zeker op tijd binnen!

Maak je look compleet!

Details maken het verschil: de juiste accessoires en make-up maken zorgen voor een totaalplaatje. Ook dat ligt allemaal voor het grijpen in onze winkel.

Bezoek onze winkel in Mortsel voor de echte Studio 100 verkleedkleren, net zoals op tv!

bottom of page