" " " "
top of page

Verhuur en verkoop van sinterklaaskostuums en paaskostuums te Mortsel (Antwerpen)

Koop of huur je sinterklaaspak, kostuum voor Zwarte Piet of Pasen bij ons

 

In onze feestwinkel in Mortsel, Antwerpen vind je een bonte collectie aan verkleedkostuums. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld een sinterklaaskostuum, zwarte piet of roetpiet kostuum of paaskostuum huren of kopen. Onze professionele en persoonlijke aanpak, voordelige prijzen en kwaliteit krijg je er standaard bij.

Sinterklaas: goedheilig én goedgekleed man

 

Het pak van Sinterklaas: oh jongens, wat een baas! Gelukkig staat Sinterklaas er niet alleen voor en krijgt hij bij zijn intrede assistentie van hulpsinten. Zowel Sinterklaas als hulpsinten kunnen onze winkel betreden voor het huren of kopen van een sinterklaaskostuum. Feestartikelen Albert heeft dan ook echt alles in huis wat met Sinterklaas te maken heeft: een sinterklaaspak, mijter, staf, baard en pruik, witte albe, onderkleed, rode mantel, witte handschoenen, sinterklaasring,… Kom er eens kijken!

Zwarte piet of roetpiet outfits met een streepje voor
 

Ook de helpende hand van Sinterklaas hoeft geen gek figuur te slaan en verdient een mooi kostuum. Feestartikelen Albert heeft kleurrijke outfits in petto die zwarte pieten of roetpieten groot en klein als gegoten zitten. Misschien niet schoorsteenproof, wel geschikt om snoepgoed uit te delen en kinderen aan het lachen te brengen. Ook pietenschmink en een roetzak kunnen natuurlijk niet ontbreken en ook die vind je in onze feestwinkel.

Op je paasbest met onze paaskostuums

 

De paashaas op bezoek in eigen tuin? Je kan het zo gek niet bedenken of Feestartikelen Albert heeft de ultieme paaskostuums voor het rapen, alles om Pasen extra vrolijk te maken. Koop of huur bij ons een konijnenkostuum, pauskostuum, schapenkostuum of ander paaskostuum om Pasen in de bloemetjes te zetten.

Koop of huur je paaskostuum of sinterklaaskostuum bij Feestartikelen Albert, kom vandaag nog langs in onze feestwinkel in Antwerpen!

konijnenoren.png
meiter.png
bottom of page