" " " "
top of page

Vier Halloween met de kostuums van Feestartikelen Albert

Bijgewerkt op: 28 sep. 2023

Welke kostuums zijn hip deze Halloween?


Hebt u deze Halloween een feestje op de planning staan? Of vindt u het leuk om – misschien wel samen met de kinderen – andere mensen de stuipen op het lijf te jagen? Bedenk dan allereerst met welk kostuum u dit jaar de show wilt stelen. Bij Feestartikelen Albert hebben we gemerkt dat met name personages uit Amerikaanse horrorfilms een heuse hype zijn. Van IT tot aan Freddy Krueger, Valek the Nun, Wednesday en de rest van de Adams Family: we zien ze allemaal voorbij komen. Kies uw favoriete personage uit én kijk de film nog eens op uw gemak terug. Zo weet u precies met welke zinnetjes, gebaren of acties u zo realistisch mogelijk over kunt komen.


Uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte outfit en accessoires. Zo zijn er een aantal kostuums die wij standaard op voorraad hebben, indien niet op stock kunnen wij deze steeds voor u bestellen.
Kostuums uit Amerikaanse horrorfilms en meer verkleedkleding


Naast de verschillende personages uit Amerikaanse horrorfilms vindt u in onze collectie nog veel meer originele verkleedkleding en accessoires. Ga voor een ander gevaarlijk of angstaanjagend kostuum, fleur uw outfit op met een bloederig detail en vergeet niet om voldoende schmink in te slaan. Gaat u met een grote groep Halloween vieren en willen jullie graag matchende kostuums dragen? Dan denken we graag met jullie mee over de mogelijkheden. Dankzij onze ruime collectie, ervaring én passie voor verkleedfeestjes weet u zeker dat u goed voor de dag komt na een bezoek aan ons filiaal.


Hebt u vragen over onze kostuums voor Halloween? Of wilt u graag meer informatie over het maken van verkleedkleding op maat en volgens jouw wensen? Neem dan contact op met het team van Feestartikelen Albert of kom bij ons langs in Mortsel.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuur en verkoop van sintpakken en zwartepietpakken

Zie ginds komt… Feestartikelen Albert: dé kledingwinkel voor Sint en Piet Je altijd al afgevraagd waar Sinterklaas en Zwarte Pieten die prachtige kostuums toch vandaan halen? Hun best bewaarde geheim:

Comments


bottom of page