" " " "
top of page

Verhuur en verkoop van sintpakken en zwartepietpakken

Zie ginds komt… Feestartikelen Albert: dé kledingwinkel voor Sint en Piet


Je altijd al afgevraagd waar Sinterklaas en Zwarte Pieten die prachtige kostuums toch vandaan halen? Hun best bewaarde geheim: bij Feestartikelen Albert in Antwerpen. Oh, kom er eens kijken voor de mooiste sinterklaaspakken, zwartepietpakken en alle toebehoren!Verhuur en verkoop van sinterklaaspak: het bestaat echt


Laten we beginnen met de ster op 6 december, de enige echte Sinterklaas! Zijn voorkomen maakt indruk, zijn kostuum is een absolute blikvanger. Gelukkig staat Sinterklaas er niet alleen voor, zijn hulpsinten kunnen onze feestwinkel in Antwerpen binnenstappen om een sinterklaaskostuum te huren of kopen.

Bij Feestartikelen Albert hebben we alles in huis wat met Sinterklaas te maken heeft: een sinterklaaspak, mijter, staf, baard en pruik, witte albe, onderkleed, rode mantel, witte handschoenen, sinterklaasring... en nog veel meer. Kom gerust eens langs om alles van dichtbij te bewonderen en te proberen!


Verhuur en verkoop van zwartepietpak of roetpietkostuum met een streepje voor


Wat is een Sinterklaas zonder zijn vrolijke gevolg? Sinterklaas' trouwe helpers verdienen ook een opvallend kostuum. Bij Feestartikelen Albert vinden grote en kleine deugnieten outfits die perfect passen bij zowel Zwarte Pieten als Roetpieten. Met hun kleurrijke pakken en pietenmutsen toveren ze gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht. Onze zwartepietpakken mogen dan misschien niet schoorsteenproof zijn, ze zijn wel 100% geschikt om snoepgoed uit te delen en kinderen aan het lachen te brengen.


Alle Sint- en Pietenaccessoires onder één dak!


Bij Feestartikelen Albert vind je niet alleen de kostuums, maar kan je ook terecht voor de verhuur en verkoop van alle sint- en zwarte piettoebehoren, van pruiken en baarden, handschoenen en stafjes tot schmink en roetzak. Alles om je outfit helemaal af te maken!


Dus, waar wacht je nog op?

Niet bij de pakken neerzitten: Breng onze feestwinkel een bezoekje, koop of huur je Sinterklaaspak of Zwarte Piet-kostuum bij Feestartikelen Albert en maak er een onvergetelijk sinterklaasfeest van!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page