" " " "
top of page

Verhuur en verkoop van kerstmanpakken en alle kersttoebehoren

Waar een kerstpak kopen of huren?


Het gerucht doet de ronde dat de vele kerstpakken van de Kerstman bij Feestartikelen Albert in Mortsel vandaan komen als hij in België is. En holly jolly, heel wat kerstmanpakken heeft deze carnavalswinkel wel zeker hangen: voor wanneer de Kerstman op de werkvloer op bezoek komt, kinderen verrast tijdens de kerstvakantie, bij families thuis over de vloer komt op kerstavond,… Je kan het zo gek niet bedenken.Voor groot en klein, van kerstman tot kerstvrouw


Voor elk feestgedruis is er een kerstmanpak te huur of te koop en aan iedereen wordt gedacht, ook aan de kerstvrouw natuurlijk. De vele outfits bij Feestartikelen Albert brengen dan ook jong en oud meteen in kerststemming. Deze specialist in de verhuur en verkoop van kerstmanpakken heeft het allemaal en stuk voor stuk van kwaliteit. Als de Kerstman hier een kerstpak koopt, zal hij er dan ook jarenlang comfort en plezier van hebben, zonder dat hij zijn broek eraan scheurt. Want hier betaal je correcte prijzen.


Ook alle kersttoebehoren kan je hier huren of kopen


Niet enkel kerstmanpakken alleen brengen er de echte kerstspirit in. Daarom is Feestartikelen Albert ook jouw ho-ho huis van vertrouwen voor de verkoop en verhuur van alle kersttoebehoren. Wat dacht je bijvoorbeeld van kerstaccessoires als witte handschoenen, kerstmanbaarden, pruiken, kerstmutsen, ballonnen en andere versieringen om er de sfeer in te brengen op elk kerstfeest? Je moet het ruime assortiment zelf gewoon komen ontdekken.


Have yourself a merry little Christmas


Jingle bel naar Feestartikelen Albert om meer te weten over de verkoop en verhuur van kerstpakken, kersttoebehoren en andere musthaves voor Kerstmis. Vermijd kerststress en kom meteen langs in de carnavalswinkel in Mortsel om je van kop tot teen uit te dossen voor de feestdagen!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuur en verkoop van sintpakken en zwartepietpakken

Zie ginds komt… Feestartikelen Albert: dé kledingwinkel voor Sint en Piet Je altijd al afgevraagd waar Sinterklaas en Zwarte Pieten die prachtige kostuums toch vandaan halen? Hun best bewaarde geheim:

Comments


bottom of page