" " " "
top of page

Op zoek naar originele carnavalskleren?

Wij stomen je van top tot teen klaar voor carnaval!


Jaarlijks vieren we in heel België het gezelligste feest van het jaar: carnaval. Het carnavalsfeest staat bekend om de vele verkleedpartijen en stoeten met grappen en grollen. Daar gaan de bezoekers graag stijlvol verkleed en gekostumeerd naartoe. Ook scholen organiseren carnaval met verkleedpartijen voor de kinderen. Bij carnavalswinkel Feestartikelen Albert in Antwerpen helpen we je graag bij het huren of kopen van de hipste en tofste carnavalskleren.


Carnaval vieren in trendy outfits


Vind je het ook zo leuk om carnaval te vieren in stijlvolle carnavalskleren? Feestartikelen Albert in Antwerpen heeft een winkel boordevol carnavalartikelen en kostuums voor alle mogelijke feesten en gelegenheden. Je wordt er van top tot teen aangekleed. Gekke pruiken, brillen, leuke hoeden en andere grappige accessoires horen daar steevast bij. Zowel kinderen als mannen en vrouwen vinden bij Feestartikelen Albert steeds een toffe outfit. Behoor je tot een carnavalsgroep of toneelvereniging? Wij leveren carnavalskleren ook in grote hoeveelheden. Piraten, clowns, paters en nonnetjes, gangsters, indianenpakken, heksen: je wordt het personage van jouw dromen wanneer je onze feestwinkel binnenstapt en jouw carnavalskostuum uitprobeert.


Accessoires maken jouw carnavalsoutfit compleet


Je hebt al de perfecte carnavalskleren gevonden, maar er ontbreekt toch nog iets. Feestartikelen Albert weet als geen ander dat het soms de kleinste details zijn die het verschil maken bij een onvergetelijk carnavalskostuum. In onze uitgebreide collectie vind je allerlei carnavalsaccessoires. Schmink je graag je gezicht passend bij jouw carnavalskleding? Kies dan uit onze grime, professionele make-up en diverse paletten met schmink.

Carnaval zou niet hetzelfde zijn zonder confetti en slingers! Een feest is pas af als er ballonnen, vlaggen, pruiken, pluimen en toeters bij zijn. Is jouw carnavalsfeest een gemaskerd bal? Verberg dan je gezicht achter een leuke onherkenbare neus of een prachtig Venetiaans masker. Wens je gekleurde haren? Wij hebben ook haarspray beschikbaar. Feestneuzen, hou je klaar voor carnaval!


Carnaval komt er snel aan, dus kom alvast eens in onze catalogus neuzen!


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuur en verkoop van sintpakken en zwartepietpakken

Zie ginds komt… Feestartikelen Albert: dé kledingwinkel voor Sint en Piet Je altijd al afgevraagd waar Sinterklaas en Zwarte Pieten die prachtige kostuums toch vandaan halen? Hun best bewaarde geheim:

Opmerkingen


bottom of page