" " " "
top of page

Op zoek naar een sinterklaas- of pietenpak?

Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht bij Feestartikelen Albert!


Sinterklaas een handje helpen als hulpsint? Of word je opgeroepen als roetpiet? Dan is er één adres dat alles voor je in huis heeft: Feestartikelen Albert in Mortsel staat klaar met verkleedkledij, schmink en accessoires. Van het volledige gewaad van de hulpsint tot de oorring van de roetpieten, kleed je dit jaar helemaal in thema!


Het pak van Sinterklaas: oh jongens, wat een baas!


Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint… Een moment waar alle kinderen naar uitkijken. Al weken op voorhand beginnen ze af te tellen, komen de mandarijntjes en letterkoekjes in huis, en worden wenslijstjes gemaakt. Want de goede oude man brengt ook dit jaar cadeautjes met zich mee! Om de kinderen bij je thuis, op school of op het buurtfeest te zien stralen, voorziet Feestartikelen Albert een gepaste outfit van top tot teen: een wit onderkleed met een rode mantel, een mijter en staf, een baard en pruik, handschoenen en ringen voor Sinterklaas. Alleen het paard zal je niet meteen bij ons vinden, maar ga gerust voor een pluchen alternatief!


Het perfecte pietenpak voor de helpers van de Sint


De energieke, uitgedoste, atletieke gezel van Sinterklaas kan natuurlijk niet ontbreken! Wie gaat er anders door de schoorsteen kruipen om de cadeautjes naar binnen te brengen? Bij Feestartikelen Albert liggen tal van kleurrijke pakjes klaar, want Sinterklaas heeft vele helpers. Alle kleuren en maten kan je vinden, inclusief een hoed met een veer en een lekker grote jutezak! De pietenpakken zijn er voor jong en oud, groot en klein. Zo is het voor iedereen een groot festijn.


Aan alle hulpsinten en -pieten: Bezoek ons nu, voor het te laat is


Heel wat hulpsinten en pieten staan te trappelen om Sinterklaas te helpen. Laat het sinterklaasfeest dus niet op je wachten, want de collectie is erg gewild en altijd snel verhuurd. Kom gerust langs in de winkel om al enkele verschillende pakjes te passen en jouw perfecte kostuum te vinden.


Misschien heb je nog even tijd, voor je naar Spanje (of Turkije of ergens anders) rijdt? Vind nu je favorieten bij Feestartikelen Albert in Antwerpen (Mortsel).


Kom langs in de winkel!
25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuur en verkoop van sintpakken en zwartepietpakken

Zie ginds komt… Feestartikelen Albert: dé kledingwinkel voor Sint en Piet Je altijd al afgevraagd waar Sinterklaas en Zwarte Pieten die prachtige kostuums toch vandaan halen? Hun best bewaarde geheim:

Comments


bottom of page