" " " "
top of page

Ontdek de Studio 100 lijn bij Feestartikelen Albert

Over Studio 100

Studio 100 werd in 1996 opgericht door Gert Verhulst, Hans Bourlon en Danny Verbiest. Het eerste televisieprogramma waarmee Studio 100 de harten van kinderen én hun ouders veroverden, was Samson en Gert. Kort daarna werden Kabouter Plop en zijn vriendjes geïntroduceerd bij het publiek. Ook de populaire popgroep K3 komt uit de koker van Studio 100. Met hun aanstekelijke en vrolijke liedjes scoorden ze diverse hits en werden ze bekend in België en Nederland.

Inmiddels bestaan er diverse films, musicals en pretparken van Studio 100. Zowel jong als oud zijn fan van de karakters, liedjes en programma's. Studio 100 is niet alleen geliefd in België en Nederland, maar ook daarbuiten. Wist u bijvoorbeeld dat Het Huis Anubis een Duitse en Amerikaanse remake heeft gekregen?


Studio 100 lijn bij Feestartikelen Albert

Ook bij Feestartikelen Albert zijn we gek op Studio 100! Daarom verkopen wij de gehele Studio 100 lijn met verkleedkleding voor kinderen en volwassenen. Denk hierbij aan K3 pakjes voor volwassenen en kostuums van Bumba, Bumbina en Bumbula voor alle leeftijden. Van de Nachtwacht verkopen wij de kostuums van Vladimir en Keeling. Alle andere karakters (zoals Kabouter Plop) zijn beschikbaar op bestelling.

In onze winkel verkopen wij alle maten én bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan schmink en andere items om de look compleet te maken. Maak u klaar voor een verkleedfeestje of carnaval. Wij weten zeker dat iedereen onder de indruk is van uw unieke outfit.

Bent u benieuwd geworden naar de Studio 100 lijn? Kom dan langs in de winkel van Feestartikelen Albert in Mortsel. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt kostuum.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuur en verkoop van sintpakken en zwartepietpakken

Zie ginds komt… Feestartikelen Albert: dé kledingwinkel voor Sint en Piet Je altijd al afgevraagd waar Sinterklaas en Zwarte Pieten die prachtige kostuums toch vandaan halen? Hun best bewaarde geheim:

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page